Over Ons

Graag heten wij u van harte welkom op onze internetsite.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een ambachtelijk-timmerbedrijf en leveren al 5 generaties kwaliteit op maat.
Herman Frank heeft al weer bijna 15 jaar geleden het bedrijf overgenomen van zijn vader Simon Frank.

Herman Frank

Uit de oude doos

Wij werken met een klein team, maar indien nodig schakelen wij ook andere vakmensen in om onze klanten van dienst te kunnen zijn. Op die manier kunnen wij uw verbouwing / opdracht van begin tot eind voor u verzorgen.

Wij zijn geen aannemer of bouwbedrijf voor de realisatie van nieuwbouw projecten, maar zoekt u een timmerman voor alle aanpassingen aan bestaande bouw  dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn hoofdzakelijk werkzaam in de particuliere sector.

 

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Uit de oude doosU bent bij ons aan het juiste adres voor al uw voorkomende timmerwerkzaamheden, zoals: kozijnen, ramen, deuren, trappen, kasten, dakkapellen, enz...

In de loop der jaren zijn een grote verscheidenheid aan projecten / opdrachten gerealiseerd, hierbij moet u denken aan renovatie en restauratiewerk, onderhoudswerk, aanbouwen, dakkapellen, zolderkap isolaties, zolderbetimmeringen, kozijnreparatie, dakopbouwen, enz...

Heeft u bouwplannen in wat voor orde van grootte dan ook, u kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij verzorgen ook de technische berekeningen, tekeningen en de bouwaanvraag.

Wij kunnen ook zorgdragen voor tegelen, stucwerk, schilderen, elektrawerk, installatiewerk, inbraakschadeherstel, enz... .

Wij leveren uw wensen op maat. Door productie in onze eigen werkplaats, kunnen wij voldoen aan uw specifieke eisen en bent u niet gebonden aan standaard maten. Wij zagen, schafen en profieleren uw hout op maat. De houtbewerking gebeurt zowel machinaal alswel met de hand. Vooral de jaren 30 stijl wordt veel gevraagd en door ons uitgevoerd.

Kwaliteit is de spil waar alles om draait. Met behulp van ons vakmanschap maken wij uw wensen tot werkelijkheid.